Com et podem ajudar

Assessorament a les entitats^

 

Suport
La nostra principal tasca és posar en contacte a persones que volen fer voluntariat amb les entitats que necessiten voluntaris/es per tirar endavant els seus projectes. Si necessiteu voluntaris, mitjançant les crides de voluntariat, us posem en contacte amb els perfils que més encaixin.

Difusió
Necessiteu voluntaris o persones per a col·laboracions puntuals? Difonem les vostres crides de voluntariat o crides de col·laboració fent que arribin al màxim de persones possibles. També entrevistem a possibles voluntaris/es per trobar els perfils que més encaixin a la vostra entitat.
A la nostra pàgina web, disposem d’un apartat on fem difusió de les notícies de les entitats.

Assessorament
Si voleu incloure projectes de voluntariat en la vostra entitat, us ajudem a elaborar el Pla de Voluntariat; us informem de tota la documentació que heu de tenir disponible per a acollir voluntaris/es i sobre el procés que cal tenir en compte.
Si sou una entitat que ja inclou projectes de voluntariat, us podem ajudar a millorar-los per tal de que puguin respondre a les vostres necessitats.
I si, finalment, voleu informació sobre els recursos que com a entitat teniu disponibles (subvencions, formació...) us podem ajudar.

Assessorament a les persones voluntàries^

 

Si vols dedicar part del teu temps lliure a participar en contribuir a la millora de la societat i ajudar a les persones, pots participar en un projecte de voluntariat, formant part d’una entitat.

Assessorament pesonalitzat
Si vols ser voluntari, t’informem sobre entitats i projectes amb voluntariat de Vilafranca i la comarca.  Fem una entrevista personalitzada per saber quins projectes de voluntariat s’adapten més a les teves necessitats, interessos i experiència.  També organitzem una entrevista personal amb les entitats que més s’adaptin.

Suport
Si tens alguna inquietud relacionada amb la teva tasca com a voluntari/a pots venir a la nostra oficina a resoldre tot tipus de dubtes.